Subscriure's al web amb el navegador Mozilla Firefox

Subscriure's a VilawebEl navegador Firefox 2 ens ofereix un control total sobre la subscripció i consulta dels canals de la web, permetent-nos estar al dia de les actualitzacions que es produeixen en els teus webs preferits, poden saber en tot moment si s'hi han afegit nous continguts.
Ja no cal revisar contínuament les pàgines buscant allò que s'ha canviat o afegit. una adreça d'interès activa us mostra les actualizacions que s'han publicat al web, en un menú desplegable.

Per fer-ho simplement localitza i clica el botó o l'enllaç a l'arxiu RSS del web al que desitges subscriure't.

Ara el navegador et deixa escollir amb quina eina vols subscriure't al canal. Podem utilitzar un lector de canals instal·lat al vostre ordinador, o mitjançant un servei web com My Yahoo!, Bloglines o Google Reader o una adreça d'interès activa del Firefox. Desplega la llista, selecciona Adreces d'interès actives i prem el botó Subscriu-te ara.


Afegeix l'adeça d'interès activaAfegeix un nom que et permetrà identificar aquest canal o deixa el que apareix per defecte.
Premem el botó d'acord.

Les adreces d'interès actives del Firefox us permeten veure els canals d'informació web com notícies o blocs, als que ens hem subscrit, a la barra o el menú de les adreces d'interès. Amb un moviment, dràs revisar els darrers titulars de les vostres pàgines d'interès i anar directament als articles que us interessen.Autor(es): Ramon Oromi Farre