Introduir una recepta

Ara sí! ja podem començar a publicar les receptes que volem compartir. Durant aquest capítol, mostrarem les pantalles que apareixen el primer cop que publiquem una recepta, però aniran canviant a mida que aneu introduïnt informació i editant el vostre perfil i espai (ja parlarem d'això més endavant).

Un cop entreu per primer cop amb el vostre correu electrònic i la contrasenya apareix la pantalla següent que mostrem a continuació. Més endavant, explicarem les parts d'aquesta pantalla: el vostre espai a la comunitat.

En aquest capítol ens centrarem en introduir una recepta al nostre blog que, automàticament, es compartirà amb la resta de la xarxa Internet. Fes clic a NOVA RECEPTA a la part superior.
La pantalla que trobem a continuació és el formulari per a introduïr la recepta. Només hem d'omplir els diferents camps però RECORDA: tota la informació la podem editar en qualsevol moment (si volem afegir, canviar o eliminar informació qualsevol altre dia ho podem fer).
En aquest apartat haurem d'omplir tots els camps per a que la recepta quedi ben explicada i qui vulgui la pugui cuinar :-)

Un cop hem omplert els diferents espais tenim dues opcions:

  • PUBLICA: publicar la recepta per a que la vegi tothom
  • DESA COM A ESBORRANY: la guardem per a continuar-la en un altre moment i, quan la tinguem enllestida, ja la publicarem.
Gràcies per compartir la teva recepta!
Autor(es): Cristina Espinosa Hernández
Organización: Club Infantil i Juvenil Bellvitge
Licencia: Creative Commons: autoria, no comercial, mateixa llicència