La barra de cerca integrada

La barra de cerca de Firefox està pre-carregada amb Google, Yahoo, el Gran Diccionari, Llibres.com, Nosaltres i la Viquipedia. Estigueu on estigueu a la web, podeu escriure una paraula per a cercar i rebre inmediatament respostes del motor de cerca que estiga seleccionat. Podeu triar un nou motor de cerca al menú en qualsevol moment.

Captura de la cerca del Firefox

Afegir nous motors de cerca a la barra de cerca de Firefox és molt senzill. Hi ha centenars on triar, incloent-hi la Internet Movie Database i el Technorati blog search.

Podeu trobar-ne més en català i en anglès.

Comproveu-ho

Arrosegueu i solteu una paraula de cerca

Seleccioneu un text a una pàgina web, arrosegueu-lo i solteu-lo sobre la barra de cerca per a iniciar una cerca amb el motor de cerca triat. Copiar i enganxar també funciona.

Cerca en la barra d'adreces

En la barra d'adreces, no cal escriure tota l'adreça web, proveu d'escriure una frase que descriga on voleu anar. Per exemple, proveu escrivint «Ausiàs March», «Avui» o «Yahoo Mail» en la barra d'adreces i premeu la tecla de Retorn. La barra d'adreces fa servir la funció "Segur que tinc sort"™ de Google i us hauria de portar directament al lloc que estàveu cercant.


Test your chapter code: W3C HTML Validator WDG HTML Validator

Lang.: ca
Level: basic
Estim. time: 0 min.
Author:
Organización:
Status: final
Category: Firefox
User(s):

Exportar a: