Què es pot comprar per Internet?

Què es pot comprar per Internet?

Es pot comprar pràcticament de tot, la varietat és enorme. Internet és, entre altres coses, una finestra oberta a un mercat inabastable de productes.

Probablement els productes o contactes que es fan per Internet més habituals per comprar són:

- Entrades de qualsevol tipus d'espectacles. Amb el que això suposa de facilitat i comoditat a l'hora de tenir seient reservat i de gaudir d'espectacles de forma més econòmica.

- Bitllets de qualsevol tipus de transport. Bitllet digitalitzat.

- Llibres. Catàlegs de totes les temàtiques.

- Compres a supermercat, comprant preus i amb la comoditat que et el porten a casa. Una vegada que fas la teva primera llista de compra amb els productes que utilitzes més habitualment, la pots utilitzar per següents compres amb el que això suposa d'estalvi de temps.

- Compres de cotxes, motos ...

- Compres de segona mà que, actualment amb la crisi, s'han potenciat.

- Roba, sabates i accessoris de vestir.

- Colònies de marca

- Mobiliari

La llista és interminable.

  Però hi ha certs productes que per les seves característiques no tenen la mateixa sortida comprats per Internet que comparndolas en una botiga de forma tradicional. Per exemple, unes sabates, la majoria de les persones prefereixen provar la sabata perquè no sempre el mateix número correspon a la forma o peculiaritat del peu.

Quan la tipologia del producte fa necessari que hi hagi de provar amb alguns dels sentits per veure si ens satisfà o per a veure la seva qualitat, tenir el producte entre les mans es prefereix. Així, en productes com roba i objectes personals hi ha persones que prefereixen comprar en botigues on puguin provar.

  Qui no prefereix olorar a la botiga una bona colònia desconeguda abans de comprar-la?


Test your chapter code: W3C HTML Validator WDG HTML Validator

Lang.: ca
Level: basic
Estim. time: 0 min.
Author: Isabel Becerra
Organización:
Status: draft
Category: Compra segura per internet
User(s): isabelbh7

Exportar a: