Comprar per Internet: necessitat o luxe

Comprar per Internet: necessitat o luxe

La societat viu en una acceleració constant on la gestió del temps s'ha fet molt important. Paraules com l'eficàcia, dinamisme, resolutiu estan en boca de tothom.

Comprar per Internet ens estalvia temps, ens proporciona varietat de productes i de receptors de productes, també el preu es nota beneficiant al client.

¿Cal? No, no és imprescindible comprar per Internet, hi ha persones que, encara, mai han comprat per Internet, per desconeixement o falta de costum.

¿Luxe? No, tampoc ja que pots comprar de tot. Avui en dia, qualsevol pot tenir un ordinador amb connexió a Internet i amb quatre passos fer la compra de tota la setmana al seu supermercat preferit o en aquell que comparant preus des d'Internet ha vist que els preus són més assequibles.

Comprar a Internet és avantatjós i per tant fa que la nostra vida moderna sigui de més qualitat.

Els avantatges de comprar per Internet són moltes, no només a nivell personal, sinó també per a la societat:

El cert és que Internet elimina intermediaris en la distribució i per això el consumidor surt guanyant, aconseguint preus més baixos i accedint còmodament des de casa a una major varietat de productes i serveis a cop de "clic".


D'altra banda, s'obren noves formes d'atenció al client, des de serveis d'atenció telefònica, passant per informació a través de correu electrònic o fins i tot la possibilitat de ser atès a través de xat, comunicació instantània de dades escrits, d'àudio o vídeo -conferència simultània.

 

Aquestes seríen algunes de les avantatges:


- Disponibilitat. Podeu adquirir a qualsevol hora del dia, sense dependència de l'horari comercial d'obertura.


- Comoditat d'accés. Podeu adquirir els seus productes des de casa o des del treball, evitant desplaçaments.


- Rapidesa. L'accés als serveis o productes es realitza sense demora o tramitacions especials, pel que pot obtenir el que necessita a l'instant.


- Mercat més competitiu. Internet ens permet localitzar diferents botigues a tot el món que ofereixen un mateix producte o servei, i comparar preus i serveis afegits abans de fer la compra.


- Atenció personalitzada. En alguns casos pot crear els serveis / productes a la seva mida depenent de les seves necessitats personals.


- Informació detallada. Internet ens permet informar-nos amb el detall que necessitem de les característiques del producte / servei que vulguem adquirir, demanar opinions de consumidors, demanar demostracions o comparar-lo amb la competència.

 




Test your chapter code: W3C HTML Validator WDG HTML Validator

Lang.: ca
Level: basic
Estim. time: 0 min.
Author: Isabel Becerra
Organización:
Status: draft
Category: Compra segura per internet
User(s): isabelbh7

Exportar a: