Màscares


1-  QUÈ SÓN?
 
Les  màscares són dissenys de formes especials que conté el programa per posar a les vores de les fotos, i  donar-los un aspecte diferent a l'inicial.  Amb les màscares aconsegueixes esvair amb els fons o simplement fer les imatges més divertides.

Amb aquest capítol s'intentarà ensenyar d'una manera pràctica i senzilla com posar mascares a les fotos d'un àlbum Hofmann.

2- COM HO FAREM?

PASSES A SEGUIR:

1-  PAS ( posar una foto )

Començarem  per posar una foto en un quadre de foto (veure capítol    )
Podreu veure que l'eina de màscares, és una pestanya que es troba a la part de sota de la finestra,  al costat de les demés pestanyes.



2- PAS (cercar les mascares)

Hem de triar la pestanya de mascares  i una vegada fem clic al damunt apareixeran  els diferents formats de màscara que conté el programa per ser utilitzats



3- PAS (posar una mascara)

Un cop ja tenim les màscares a la pantalla, triarem la que ens assemble més adequada per la nostra foto i l' arrossegarem  amb el ratolí  fins posar-la damunt del cuadre de foto que estem treballant.




4 - PAS (treure una màscara)

Per treure una màscara només cal col·locar el punter del ratolí damunt de la imatge que tenim posada i clicar amb el botó dret del ratolí.  Llavors se'ns obrirà un quadre de diàleg on apareixerà la paraula màscara, seleccionar-la i posteriorment posar treure.  Automàticament desapareixerà i ja en podrem posar-ne una altra si és que ho volem o simplement deixar la imatge amb la seva forma original.  També desapareixerà si es torna a col·locar la imatge de nou.

Hem de tenir present:

1- que les màscares fan les imatges un xic més petites i per això el  que provarem,  si volem mantenir una mida més gran,  és  a escalar la imatge fins aconseguir la mida desitjada.
  (veure capítol     )

2- que les màscares no es poden utilitzar en les imatges de les portades del  llibre de fotos que estem elaborant.



EXEMPLES:

1-  Ara el que provarem  és de posar una altra foto amb una màscara diferent.

 
 

 

2-  Ara provarem amb una altra foto, però amb un color diferent de fons


 

Test your chapter code: W3C HTML Validator WDG HTML Validator

Lang.: ca
Level: advanced
Estim. time: 10 min.
Author: minchas2001
Organización:
Status: draft
Category: Hoffman
User(s): omnia.amposta

Exportar a: