Prova per inserir documentos més ràpidament

 

Fitxa 4

Consultar una pàgina web

* Per començar a consultar una pàgina web hem d’obrir un navegar i escriure al quadre corresponent la seva adreça. En acabar fes Enter. Passats uns segons apareixerà la web.

* Normalment, tot el contingut de la pàgina no serà visible a la finestra del navegador. Per això veurem a la part de la dreta la barra de desplaçament, que ens permetrà veure les parts no visibles. Recorda: fes clic a sobre de la barra i, sense deixar anar el botó arrossega cap avall per veure la part inferior de la pàgina.

* La pàgina serà plena d’enllaços, o sigui, zones que estaran connectades amb altres pàgines (enllaços). Poden estar tant en textos com en imatges. Els detectarem perquè el punter del ratolí es transformarà de fletxa a una ma. Si són textos sovint estan subratllats. Aquesta ma vol dir-nos que aquí es pot fer clic i anar al lloc que s’indica al text més proper. Navegar per Internet serà anar fent clics a sobre dels enllaços per cercar la informació que ens interessa, o sigui, moure’ns de pàgina web en pàgina web.

 

* Quan fem clic podem saltar a una pàgina que, consultant-la a fons resulti que no ens interessi. Podrem tornar enrera fent clic al botó corresponent que trobarem a la part superior-esquerra de la finestra del navegador.








Llamada rectangular redondeada: Tornar a la pàgina d’abans



Llamada rectangular redondeada: Aquí tenim un enllaç



Llamada rectangular redondeada: Barra de desplaçament


Test your chapter code: W3C HTML Validator WDG HTML Validator

Lang.: es
Level: basic
Estim. time: 0 min.
Author:
Organización:
Status: draft
Category: Sandbox
User(s): enricmm

Exportar a: